Czas Przygotowania: 20 min
Gotowe w: 1 h
 

Dzisiaj zdecydowałam napisać przepis bez podawania nazwy ryby, ponieważ ja robię z takiej, jaką aktualnie kupię. U mnie tym razem sielawa.

Składniki

  • 40 dkg. obranej wędzonej ryby
  • 3 łyżki serka kremowego
  • 1/3 kostki miękkiego masła
  • 3 łyżeczki koncentratu pomidorowego
  • 1 łyżeczka musztardy
  • 1 pęczek szczypioru
  • sól, pieprz do smaku

Krok po Kroku

1Rybę obieramy z ości i mielmy w maszynce do mięsa. Powstałą masę mieszamy z masłem, serkiem, koncentratem i musztardą.


2Szczypior kroimy drobno, dodajemy do pasty i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Odstawiamy do lodówki na około 30 min.


Życzę smacznego!


Interesujesz się gotowaniem? Zapraszam no moją grupę na Facebooku, gdzie możesz podzielić się swoimi przepisami 🙂 .

Dodaj komentarz